Φορητός Γερανός Οροφής

Ο φορητός γερανός οροφής Portable Motor της Handimove, είναι κατάλληλος για οικιακή και νοσοκομειακή χρήση. Είναι ελαφρύς, πρακτικός και ιδανικός για χρήση σε περίπτώσεις περιορισμένου χώρου.

Ο Portable Motor κινείται κατά μήκος ειδικά εγκατεστημένου συστήματος ράγας και μπορεί εύκολα να κρεμαστεί και να ξεκρεμαστεί με τη βοήθεια ειδικής ράβδου- λαβίδας. Δεν υπάρχει ανάγκη παραμονής του γερανού στη ράγα· μπορεί εύκολα να απομακρυνθεί και να αποθηκευθεί.

 

Σε συνδυασμό με το πρωτοποριακό σύστημα Tarzan, ο Portable Motor μπορεί να μετακινείται μεταξύ 2 δωματίων, τα οποία χωρίζονται από μια τυπική πόρτα. Ο γερανός, περνάει κάτω από το χώρισμα της πόρτας, συγκρατώντας ταυτόχρονα και τον ασθενή. Το σύστημα Tarzan δεν απαιτεί καμία ιδιαίτερη τροποποίηση στον χώρο.

Ο έλεγχος του γερανού πραγματοποιείται με το ενσύρματο χειριστήριο ανάβασης-κατάβασης ή με το πάνελ αντίστοιχων λειτουργιών, το οποίο είναι ενσωματωμένο πάνω στον γερανό.

Για την μέγιστη ασφάλεια του χρήστη, ο Handimove Portable Motor διαθέτει λειτουργία έκτακτης μηχανικής κατάβασης σε περίπτωση παύσης λειτουργίας του γερανού. Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένους διακόπτες ανάβασης – κατάβασης, σε περίπτωση παύσης λειτουργίας του χειριστηρίου.

 

Ο Handimove Portable Motor διατίθεται σε ένα μέγεθος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σάκο (δεν απατείται ανάρτηση), ή με το ειδικό σύστημα συγκράτησης του ασθενούς SureHands (με υπομασχάλια & υπομήρια). Στην φωτογραφία αριστερά απεικονίζεται ο Portable Motor με το σύστημα SureHands.

 
Σύστημα Tarzan
Για μεταφορά μεταξύ δωματίων
Πολλαπλές χρήσεις
Εύκολη απομάκρυνση
Εύκολη μεταφορά και αποθήκευση
Show More

Χαρακτηριστικά:

Show More
 

Διαστάσεις:

 

Ο φορητός γερανός οροφής της Handimove Portable Motor μπορεί να παραγγελθεί με τoν επιθυμητό σάκο μεταφοράς ασθενών ή με το ειδικό σύστημα συγκράτησης ασθενών SureHands. Για να μεταφέρεται μεταξύ διαφορετικών δωματίων παραγγέλνεται η έκδοση με το ειδικό σύστημα Tarzan.

Standard Εξοπλισμός:

Portable Motor με σάκο
Portable Motor με σύστημα SureHands
Portable Motor με σύστημα Tarzan
Show More
 
Σάκος μεταφοράς ασθενών
Επιλογή από ευρεία γκάμα
Ειδικό σύστημα SureHands
Με υπομασχάλια και υπομήρια
Τροχήλατη βάση μεταφοράς
Show More

Αξεσουάρ:

 

Υποστήριξη:

ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ:

Καλέστε μας τώρα,  +30 210 9738810

                                +30 231 6009384