Γερανός οροφής

Ο γερανός οροφής Ceiling Lift της Handimove, είναι ένας στιβαρός γερανός οροφής για την μεταφορά ασθενών αλλά και την εκμάθηση βάδισης, κατάλληλος για οικιακή και νοσοκομειακή χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στη πισίνα.

Ο Ceiling Lift είναι η ιδανική λύση για την μετακίνηση του χρήστη σε οποιονδήποτε χώρο εύκολα και γρήγορα. Το μοτέρ του γερανού κινείται κατά μήκος της ειδικής ράγας οροφής, μηχανοκίνητα ή ηλεκτροκίνητα. Μπορεί να σταματήσει στο επιθυμητό σημείο πάνω στην ράγα.

 

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του γερανού οροφής Ceiling Lift είναι η δυνατότητα χρήσης του αυτόνομα από τον χρήστη ή με φροντιστή. Διατίθεται με ενσύρματο ή ασύρματο χειριστήριο ανάβασης-κατάβασης. Σε περίπτωση επιλογής ηλεκτροκίνητης κίνησης του μοτέρ κατά μήκος της ράγας, συμπεριλαμβάνονται επιπλέον μπουτόν αντίστοιχης λειτουργίας.

Επιπλέον, για την μέγιστη ασφάλεια του χρήστη, ο Handimove Ceiling Lift διαθέτει 2 λειτουργίες έκτακτης ανάγκης: τραβώντας το κόκκινο κορδόνι του μοτέρ, σταματάει πλήρως η παροχή ρεύματος, ενώ τραβώντας το κίτρινο κορδόνι, ενεργοποιείται η λειτουργία έκτακτης μηχανικής κατάβασης σε περίπτωση παύσης λειτουργίας του γερανού. Επιπλέον, διαθέτει διακόπτες ανάβασης – κατάβασης (και προεραιτικά κίνησης του μοτέρ κατά μήκος της ράγας), σε περίπτωση παύσης λειτουργίας του χειριστηρίου.

Για την μεταφορά του ασθενούς σε διαφορετικούς, μη-ενιαίους χώρους, είναι δυνατή η εγκατάσταση περισσότερων του ενός συστήματος γερανού.

 

Ο Handimove Ceiling Lift διατίθεται σε ένα μέγεθος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ανάρτηση δύο ή τεσσάρων σημείων και σάκο, ή με το ειδικό σύστημα συγκράτησης του ασθενούς SureHands (με υπομασχάλια & υπομήρια).

 
Κορδόνια έκτακτων λειτουργιών
Χρήση αυτόνομα ή με φροντιστή
Ενσύρματο ή ασύρματο κοντρόλ
Πολλαπλές χρήσεις
Ακόμα και στη πισίνα
Show More

Χαρακτηριστικά:

Show More
 

Διαστάσεις:

 

Ο γερανός οροφής της Handimove μπορεί να παραγγελθεί με την επιθυμητή ανάρτηση και σάκο μεταφοράς ασθενών ή με το ειδικό σύστημα συγκράτησης ασθενών SureHands. Επιπλέον, με τη χρήση του γιλέκου βάδισης, χρησιμοποιείται και σαν εκπαιδευτής βάδισης.

Standard Εξοπλισμός:

Γερανός οροφής με σύστημα SureHands
Γερανός οροφής με σάκο
Show More
 
Σάκος μεταφοράς ασθενών
Επιλογή από ευρεία γκάμα
Ειδικό σύστημα SureHands
Με υπομασχάλια και υπομήρια
Γιλέκο βάδισης
Ανάρτηση δύο σημείων
Ανάρτηση τεσσάρων σημείων
Ανακλινόμενη ανάρτηση
Ζυγαριά
Show More

Αξεσουάρ:

 

Υποστήριξη:

ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ:

Καλέστε μας τώρα,  +30 210 9738810

                                +30 231 6009384