top of page

Ito

Το Ito της Eurovema είναι ένα παιδικό καροτσάκι βόλτας ιδιαίτερα ελαφρύ, με μοντέρνο σχεδιασμό και εξαιρετική ευελιξία. Το καροτσάκι αυτό είναι σχεδιασμένο για καθημερινή χρήση εντός και εκτός σπιτιού.

 

Διαθέτει δυνατότητα ανάκλισης ολόκληρου του καθίσματος, διατηρώντας την κλίση της πλάτης σταθερή. Επιπλέον, διαθέτει ρυθμιζόμενα πλαϊνά ισχίων, ρυθμιζόμενα υποπόδια καθώς και κάθισμα με δυνατότητα ρύθμισης του βάθους και του πλάτους του. Η ενιαία χειρολαβή οδήγησης ρυθμίζεται σε κλίση και διαθέτει προστατευτική επικάλυψη από καουτσούκ. Διπλώνει για εύκολη μεταφορά.

 

Το Ito μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του κάθε παιδιού, με την προσθήκη επιπλέον αξεσουάρ. Η επένδυση είναι προσθαφαιρούμενη, κατασκευάζεται από μη εύφλεκτο υλικό και πλένεται.

 

Το Ito διατίθεται σε 2 μεγέθη και το κάθε μέγεθος διατίθεται με διάφορες επιλογές τροχών: συμπαγείς ή φουσκωτούς - περιστροφικούς ή μη περιστροφικούς.

 

Στη βασική έκδοση συμπεριλαμβάνεται το καλάθι, η προέκταση πλάτης (για αύξηση του ύψους της πλάτης), οι υποδοχές πρόσθεσης στο αυτοκίνητο καθώς και η ρυθμιζόμενη ζώνη ισχίων.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά:

Διαστάσεις

Διαστάσεις:

Standard Εξοπλισμός

ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ:

Ανακλινόμενο ρυθμιζόμενο υποπόδιο με ενιαία πλάκα, ποδόφρενο, ρυθμιζόμενα στηρίγματα ισχίων, ανακλινόμενη χειρολαβή ώθησης, επένδυση καθίσματος και πλάτης, καλάθι, επέκταση πλάτης, ζώνη λεκάνης και υποδοχές πρόσδεσης στο αυτοκίνητο.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

Περιστροφικοί ή μή περιστροφικοί τροχοί / συμπαγείς τροχοί ή με αέρα

Standard Εξοπλισμός:

Μέγεθος Small, με περιστροφικούς εμπρόσθιους τροχούς

Μέγεθος Large, με μη περιστροφικούς εμπρόσθιους τροχούς

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ

Αξεσουάρ

Αξεσουάρ:

ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ:

Υποστήριξη

Υποστήριξη:

bottom of page