ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΪΟΝ SENSORY MAGIC ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ

26/09/2013

Πρόκειται για ένα νέο προϊόν που μπορεί να κάνει τα δωμάτια Snoezelen να λειτουργήσουν καλύτερα και πιο αποδοτικά σε όλους όσους πάσχουν από άνοια, αυτισμό ή αλτχάιμερ. Είναι ένα ευέλικτο προϊόν που χρησιμοποιείται για να τον εύκολο χειρισμό των προϊόντων Snoezelen με λογισμικό το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του καθενός.

Το σύστημα διαθέτει πολλαπλές δυνατότητες όπως χειρισμός οπτικών ινών, κολώνες νερού, διαδραστικών πάνελ, δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής, αναπαραγωγής φωτογραφιών, dvd, χειρισμός φωτισμού χώρου. Ο χειρισμός των άνω δυνατοτήτων γίνεται μέσω μίας οθόνης αφής, ενώ το λογισμικό του Sensory Magic στηρίζεται στα τελευταία Windows καθώς και στο πρωτοποριακό λογισμικό που έχει αναπτύξει η Rompa. Ο σχεδιασμός του πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία κορυφαίων ειδικών στο χώρο της θεραπείας και της εκπαίδευσης.

Το Sensory Magic δίνει τη δυνατότητα στον θεράποντα να αποθηκεύει, εντοπίζει και να προσαρμόζει τις συνεδρίες του ανάλογα με τις ανάγκες και τις αντιδράσεις του χρήστη. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκπαίδευση, εκμάθηση αριθμών, χρωμάτων, συναισθημάτων, γεωγραφίας. Μαζί με την αλλαγή χρωμάτων και εικόνων παρέχεται η δυνατότητα αναπαραγωγής ήχων για την καλύτερη εκμάθηση και κατανόηση. Δρα είτε διεγερτικά, για τη θετική διέγερση συναισθημάτων και κινήσεων, διαθέτει διάφορες θεματικές ενότητες με ηχητικά εφέ, για παράδειγμα, μεταφορικά μέσα, σπορ, φαντασία, περιβάλλον, αλλά και χαλαρωτικά, τόσο παθητικά όσο και διαδραστικά. Απαιτείται Προτζέκτορας με τους κατάλληλους φακούς.

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square